Online pótfelvételi tájékoztató

Pótfelvételi a Diákszempont Gimnáziumba? Hogyan?
Tájékoztató Gelencsér Annával, Paris Borival és Rozsos Rékával
2021. május 07. 30. 16:30

Nem abba a suliba jutottál be ahova szerettél volna?

Megértjük, ha csalódott vagy, tudjuk, hogy nehéz most. Ezer a kérdés és mégtöbb válasz mindenfele, de igaziból merre is?
Ebben szeretnénk segítséget nyújtani neked. Regisztrálj online tájékoztatónkra, hogy minél többet megtudj rólunk és arról, hogy miből áll majd a pótfelvételi a Diákszempont Gimnáziumba.

Érdekel a tervezői munka? Legyen az divat, építészet, formatervezés vagy filmipar, digitális-művészeti tagozatunk mindhez jó alapod adhat, lényeg, hogy kreatív alkotónak tartsd magad.

A pótfelvételi követelményeinket itt találod.

Érdekel az esemény? Kattints a regisztációhoz!


Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

Gimnázium

Nyílt hétLeendő 9. osztályba jelentkező érdeklődőknek2021. október 18-21. Vajon milyen lehet a diákszempontos közösség

Gimnázium

Diákszempont Gimnázium | Digitális-művészet; emelt szintű angolLeendő 9. osztály2021. október 6. 17:00 Elballagsz, tovább

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.