Iskolaelőkészítő foglalkozások leendő első osztályosoknak – 2024.01.08.-02.19.

Erre a rendezvényre a jelentkezés lezárult!

Ahogyan ígértük, januárban folytatjuk – ismerd meg második iskolaelőkészítőnk programját!

Amennyiben a Diákszempont Iskolát szeretnétek választani első osztályba készülő gyermeketek számára, úgy javasoljuk, hogy vegyetek részt a DSZP 7 alkalmas iskolaelőkészítő foglalkozásán.

A foglalkozások során játékos feladatok segítségével vizsgáljuk meg a legfontosabb iskolaérettségi szempontokat, az előkészítő elvégzését követően pedig írásos visszajelzést adunk a tapasztalatokról.

Az előkészítő sikeres teljesítéséhez legalább 7 alkalmon szükséges részt venni. Amennyiben valamelyik alkalom betegség vagy más ok miatt elmarad, úgy a jövő év elején induló előkészítőn tudjátok pótolni.

A foglalkozásokat hétfőnként tartjuk 16:30-tól 17:15-ig. Az első foglalkozás dátuma 01.08. , az utolsó, hetedik alkalomra pedig 02.19-én kerül sor.

Az előkészítő díja 2000.- Ft/alkalom, amelyet készpénzben tudtok befizetni az egyes alkalmak során.

Kérünk, hogy az első alkalomra hozzatok magatokkal gyermeketekről egy friss igazolványképet, amelyet az előkészítős „útlevélbe” ragasztunk majd bele.

Fontos: Az előkészítőn való részvétel nem jelent automatikus felvételt az első osztályba.

Jelentkezési határidő: 2024. január 4. Amennyiben ezen a dátumon túl regisztrálsz, úgy csak a 2. alkalomtól tudjátok kezdeni az előkészítőt.

Kattints és regisztrálj itt!

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.