Felvételi tájékoztató 2024.01.09. – 1. osztály

Erre a rendezvényre a jelentkezés lezárult!

Beszélgessünk az iskolakezdésről!

Kerekasztal beszélgetés a Diákszempont Általános Iskola és Gimnáziumban

Gyertek el és ismerjetek meg minket!

Ezt az eseményt a 2024/2025-ös tanévben első osztályt kezdő gyermekek szüleinek szervezzük. Célunk, hogy lehetőségetek legyen találkozni velünk és kérdezni minden kapcsolódó témában. 

A tájékoztató elején intézményvezetőnk, Gelencsér Panni az általános tudnivalókról tart egy rövid tájékoztatót, majd minden szülő a saját érdeklődésének megfelelően választhatja ki, hogy mely tanítókkal szeretne megismerkedni, beszélgetni.

Pedagógusainkon túl diákszempontos tanulóink szüleinek tapasztalatairól is informálódhattok első kézből, tőlük is kérdezhettek tapasztalataik, élményeik kapcsán. – Tudd meg, hogy miért szereti az ide járó 400+ tanulónk a Diákszempontot!

Kattints és jelentkezz ITT!

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.