Tanár-Diák találkozó a Diákszempont Gimnáziumban – 2024.02.03.

Létezik menő iskola jófej tanárokkal? Ismerd meg a diákszempontot!
Tanár-Diák találkozó
2024.02.03. 10:00

Gyere el és ismerd meg leendő tanáraidat. Persze csak akkor lesznek a tanáraid, ha a Diákszempont Gimnáziumban tanulsz tovább. A mi sulink olyan hely, ahol számít a véleményed, lehet önálló gondolatod, ahol támogató légkör fogad! Légy a közösségünk tagja, és felejtsd el az iskolákról kialakult sztereotípiákat. 

Miért a Diákszempont?

-Bekerülhetsz egy fantasztikus közösségbe és életre szóló barátságokat köthetsz
-Megtanulhatsz folyékonyan beszélni angolul akkor is, ha eddig féltél idegen nyelven megszólalni
-3D digitális művészeti tagozatunkon mindig izgalmasak a rajzórák, díjazzák a kreatív látásmódodat és akár videójáték karaktereket tervezhetsz
-Megtanulhatsz csapatban hatékonyan és eredményesen dolgozni
-Ha hibázol nem büntetést kapsz, hanem motivációt, segítséget és támogatást
-Nem az határozza meg a jegyedet, hogy elrontottál-e egy témazárót, hanem az, amit egész hónapban hozzátettél az adott tantárgyhoz
-A tanár nem hatalmi erővel kényszerít, hanem pozitív megerősítéssel ösztönöz

Jó vagy a nyelvben? A képzőművészetben, a szabadkézi rajzban? Érdekel az építészet? Esetleg videojáték grafikával szeretnél foglalkozni a jövőben? Választhatsz két tuti tagozat közül. Mi áll hozzád közelebb? Az angol vagy a 3D digitális művészet nagyszerű lehetőségeket kínál.  – Felvételizz a Diákszempont Gimnáziumba! 400+ diákunk véleménye szerint ez a legjobb suli. Nézd meg te is személyesen, és formálj véleményt a tanár-diák találkozó után!

Regisztrációhoz kötött az esemény! – Kattints és jelentkezz itt!

Erre a rendezvényre most DIÁKOKAT várunk

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.