Tanár-Diák találkozó a Diákszempont Gimnáziumban

Létezik menő iskola jófej tanárokkal? Ismerd meg a diákszempontot!
Tanár-Diák találkozó
2021. január 29. 10:00

Gyere el és ismerd meg leendő tanáraidat. Persze csak akkor lesznek a tanáraid, ha a Diákszempont Gimnáziumban tanulsz tovább. A mi sulink olyan hely, ahol számít a véleményed, lehet önálló gondolatod, ahol támogató és stresszmentes légkör fogad! Légy a közösségünk tagja, és felejtsd el az iskolákról kialakult sztereotípiákat. 

Miért a Diákszempont?

-Bekerülhetsz egy fantasztikus közösségbe és életre szóló barátságokat köthetsz
-Megtanulhatsz folyékonyan beszélni angolul akkor is, ha eddig féltél idegen nyelven megszólalni
-3D digitális művészeti tagozatunkon mindig izgalmasak a rajzórák, díjazzák a kreatív látásmódodat és akár videójáték karaktereket tervezhetsz
-Megtanulhatsz csapatban hatékonyan és eredményesen dolgozni
-Ha hibázol nem büntetést kapsz, hanem motivációt, segítséget és támogatást
-Nem az határozza meg a jegyedet, hogy elrontottál-e egy témazárót, hanem az, amit egész hónapban hozzátettél az adott tantárgyhoz
-A tanár nem hatalmi erővel kényszerít, hanem pozitív megerősítéssel ösztönöz

Felvételizz a Diákszempont Gimnáziumba! 300 diákunk véleménye szerint ez a legjobb suli. Nézd meg te is személyesen, formálj véleményt.

Jó vagy a nyelvben? A képzőművészet? A építészet? Esetleg videojáték grafikával szeretnél foglalkozni a jövőben? Választhatsz két tuti tagozat közül. Mi áll hozzád közelebb? Az angol vagy a 3D digitális művészet nagyszerű lehetőségeket kínál. 

A rendezvényünket a vonatkozó járványügyi szabályzásnak megfelelően szervezzük. Kizárólag regisztrációhoz kötött esemény! További részletekről e-mailben tájékoztatunk.

Ez a rendezvény most nem a szülőknek, hanem a DIÁKOKNAK szól.

A rendezvényünket a vonatkozó járványügyi szabályzásnak megfelelően szervezzük. Kizárólag regisztrációhoz kötött esemény! További részletekről e-mailben tájékoztatunk. Ezúton hívjuk fel figyelmeteket, hogy rendezvényünk a 29/2021 (XI.19) EMMI határozat szerint kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet érkezéskor ellenőriznünk kell.

Ez az esemény már nem aktuális.

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

Általános iskola

Mivel többen nem tudtak eljönni a számukra megjelölt felvételi napon és még nem teljes

Általános iskola

Már elérhető a jelentkezési felület leendő elsősöknek! Szeretnéd, hogy kisgyermeked egy igazán gyermekközpontú, támogató

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.