Tanár-Diák találkozó a Diákszempont Gimnáziumban

Keresed a megfelelő gimnáziumot? Szeretnéd megismerni a tanárokat?
Diák-Szülő-Pedagógus találkozó
2021. január 30. 11:30

Gyere el és ismerd meg az alternatív szemléletű Diákszempont Gimnáziumot, ahol számít a véleményed, lehet önálló gondolatod, ahol támogató és stresszmentes légkör fogad! Légy a közösségünk tagja, és felejtsd el az iskolákról kialakult sztereotípiákat. 

Jó vagy a nyelvben? Érdekel a programozás vagy az építészet? Választhatsz két tuti tagozat közül. Mi áll hozzád közelebb? Az angol vagy a 3D digitális művészet nagyszerű lehetőségeket kínál. 

A rendezvényünket a vonatkozó járványügyi szabályzásnak megfelelően szervezzük. Kizárólag regisztrációhoz kötött esemény! További részletekről e-mailben tájékoztatunk.

Köszönjük érdekődésedet. Sajnos rendezvényünk megtelt, így már nem tudsz részt venni rajta. Amennyiben kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken, örömmel válaszolunk Neked.


Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

Gimnázium

Nyílt hétLeendő 9. osztályba jelentkező érdeklődőknek2021. október 18-21. Vajon milyen lehet a diákszempontos közösség

Gimnázium

Diákszempont Gimnázium | Digitális-művészet; emelt szintű angolLeendő 9. osztály2021. október 6. 17:00 Elballagsz, tovább

Gimnázium

Pótfelvételi a Diákszempont Gimnáziumba? Hogyan?Tájékoztató Gelencsér Annával, Paris Borival és Rozsos Rékával2021. május 07.

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.