Jelentkezés első osztályba

Már elérhető a jelentkezési felület leendő elsősöknek!

Szeretnéd, hogy kisgyermeked egy igazán gyermekközpontú, támogató közegben kezdje el az iskolát? A diákszempontos pedagógusok kedvesek, türelmesek, és legfőbb céljuk az, hogy építő, pozitív megerősítések által minden tanulónk a legjobbat hozza ki magából.

Gyermekedet első osztálytól akár érettségiig kísérjük, NAT-ra épülő, de alternatív szemléletű és értékelés rendszerrel működő iskolánkban, A Diákszempont, vagyis DSZP különleges, mert igazi közösség, ami a Diák-Szülő-Pedagógus egységére épít.

A jelentkezési határidő 2022. március 17.

Ha tetszik az iskola, ne habozz, jelentkezz minél hamarabb, ugyanis a március 17-e után beérkezett jelentkezések figyelembevételét nem tudjuk garantálni.

Jelentkezz most, és jövőre légy a közösségünk tagja!🤗

Itt tudtok regisztrálni.

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.