Felvételi tájékoztató 2023.11.28. – Gimnázium – 9. osztály

Ez az eseményünk már lezajlott, legközelebb tanár-diák találkozónkra várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Beszélgessünk a gimi első évéről, a felvételiről és a DSZP gimnáziumi tagozatairól!

Kerekasztal beszélgetés a Diákszempont Általános Iskola és Gimnáziumban

Gyertek el, ismerjetek meg minket!

Ezt az eseményt a 2024/2025-ös tanévben kilencedik osztályt kezdő diákok szüleinek szervezzük. Célunk, hogy lehetőségetek legyen találkozni velünk és kérdezni minden kapcsolódó témában.

Először intézményvezetőnk, Gelencsér Panni az általános tudnivalókról tart egy rövid tájékoztatót, majd minden szülő a saját érdeklődésének megfelelően választhatja ki, hogy mely szaktanárokkal szeretne megismerkedni, beszélgetni. A pedagógusok iskolánk tantermeiben várják az érdeklődő szülőket, hogy minél több kérdésüket megválaszolják.

Pedagógusainkon túl diákszempontos tanulóink szüleinek tapasztalatairól is informálódhattok első kézből, tőlük is kérdezhettek tapasztalataik, élményeik kapcsán. – Tudd meg, hogy miért szereti az ide járó 400+ tanulónk a Diákszempontot!

Kattints és regisztrálj ITT!

2023. november 28. kedd 16:00 óra

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.