Iskolakezdés 2021 | Ismerd meg a Diákszempont Iskolát!

Szülői tájékoztató
Általános iskola 1. osztály
2020. szeptember 30.

Hogyan választhatsz jó iskolát?

Az első iskolaélmény, az első tanév akár az életünket is meghatározhatja, éppen ezért az összes lehetőséget érdemes jó alaposan megismerni, hogy tudatosan választhassuk ki a megfelelő intézményt. Fontos megnézni az iskolák honlapját, ahol tájékozódhatunk a pedagógiai programokról. Célravezető beszélni oda járó gyerekek szüleivel, hogy mik a személyes tapasztalatok.

A Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium 8+4 éves képzési rendszere 12 éves lehetőséget kínál, egészen az érettségiig kíséri kis diákjait. Támogató és inspiráló légkört biztosít, amelyben diák-szülő és pedagógus egy célért közösen dolgozik, ahol a gyermek szempontja az elsődleges.

Az teljes eseményről készült videót itt nézheted meg:

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.