Szülő-Pedagógus kerekasztal online beszélgetés a Diákszempontban

Első osztályt kezditek?
2021.február 12. Péntek 17:00

Sokan ismertek már minket, mert leendő elsősötök testvére már hozzánk jár, vagy mert rendszeresen jártok előkészítőnkre. Ti előnyben vagytok, hiszen már tudjátok milyen a Diákszempont. Ezen a találkozón most azoknak szeretnénk egy kicsit bemutatkozni, akik még nem kaptak elég információt és még csak most fontolgatják, hogy melyik iskolába jelentkezzenek.

Felvételi eljárásunk, -vagyis ez esetben inkább ismerkedési alkalmaink,- iskolánkba történő hivatalos jelentkezéshez kötött. A jelentkezés viszont felelősség, melynek megalapozott döntésen kell alapulnia. Mindazoknak, akik eddig tartottak a Covidtól és emiatt személyesen nem kerestek minket, továbbá minden olyan szülőnek, aki most találkozik az iskolánkkal először és mélyebben szeretne megismerkedni velünk, így próbálunk segítséget nyújtani. Ennek érdekében létrehoztunk egy három “állomásos” online fogadóórát.

Hogyan választhatod ki a gyermekednek leginkább megfelelő iskolát? Szerintünk úgy, ha megismered a szemléletünket és meg tudsz győződni arról, hogy amit képviselünk, az a te nevelésről kialakított véleményeddel összhangban van. A Diákszempont nem versenyszellemű intézmény, hanem egy nagy közösség, ahol mindenki ugyanazért dolgozik, a boldog gyermekért. Hitünk szerint a kiegyensúlyozott támogató közegnek kiemelt szerepe van abban, hogy a gyermekek stresszmentes légkörben, kellően motiváltak legyenek, így a tanulás örömforrás lesz számukra.

Regisztrálj fogadóóráink egyikére vagy akár mindegyikre!

-Gelencsér Anna, a Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium alapítója, intézményvezetője
2020.02.12. 15:30
“Az iskola múltjáról, jelenéről és jövőjéről, a Diákszempont szemléletéről és szellemiségéről, a Diák-Szülő-Pedagógus egység és a közösség fontosságáról fogunk beszélgetni. Szeretettel várlak!”

-Kulcsár Judit, a Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium intézményvezető helyettese, vezető gyógypedagógusa
2020.02.12. 17:00
“Iskolánk inklúzív szemléletű. Nálunk nem kell mindenkinek egyformának lennie, empatikus szerető és támogató közösség vagyunk. Amennyiben gyógypedagógiai kérdéseid lennének, szívesen válaszolok.”

-Ardainé File Edit, a Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium egyik leendő első osztályának meglevő osztályfőnöke
2020.02.12. 18:00
“Mi, a Diákszempont teljes közössége hiszünk abban, hogy a sikerhez az együttműködés, a közös munka a kulcs. Sok dologban hasonlítunk, sokban pedig különbözünk, de a legfontosabbak kérdésekben mind egyetértünk: feladatunk a stresszmentes légkör kialakítása a kiegyensúlyozott fejlődéshez. Ennek érdekében hatékonyan motiválunk és inspirálunk. Célunk, hogy minden diákunk szabad véleményalkotásra képes, önálló felnőtté váljon. Beszélgessünk róla!”

A rendezvényre további regisztrációt már nem tudunk fogadni. Ha kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken.
Köszönjük

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.