Iskolakezdés 2022 | Átjelentkezés a Diákszempont első osztályába

Szülői tájékoztató
Általános iskola leendő 1. osztály (2022/2023)
2022. augusztus 25. 16:30

Még van idő újragondolni, hogy hol kezdje gyermeketek a tanulmányait!

Ha szeptemberben kezdenétek gyermeketekkel az első osztályt, de megingott a bizalmatok a választott iskolával, mit tehettek? Most költöztetek vissza Magyarországra, és iskolát kerestek leendő elsősötöknek?

Mind szeretnének, ha gyermekünk olyan iskolában kezdené tanulmányait, ahol megszerettetik vele a tanulást, ahova minden nap boldogan és mosolygósan mehet, ahol nem terhelik túl, hiszen olyan kicsi még, már csak éppen nem ovis.

Mert egy szuper iskolában a gyerek gyerek maradhat, és a korának megfelelő gyermekközpontú oktatásban motiválttá és kreatívvá válhat. Sőt, nem a bullyingot tapasztalja meg, hanem a kommunikáció erejét és a támogató közösség pozitív hatását.

Még van időd újragondolni! Még átjelentkezhetsz a Diákszempontba!

Jelentkezz szülői tájékoztatónkra, mely a 2022/2023 tanévben iskolát kezdő elsős gyermekek szüleinek szól!

Jelentkezz most!

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.