Jelentkezés első osztályba

Mivel többen nem tudtak eljönni a számukra megjelölt felvételi napon és még nem teljes a második első osztály létszáma, így a Diákszempont Általános Iskola első osztályába pótfelvételi alkalmat írunk ki.

2022. április 09. szombat 09.30
Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium
Budapest Lovag utca 9-11.

Jelentkezem az első osztály kiválasztási napjára!

Szeretnéd, hogy kisgyermeked egy igazán gyermekközpontú, támogató közegben kezdje el az iskolát? A diákszempontos pedagógusok kedvesek, türelmesek, és legfőbb céljuk az, hogy építő, pozitív megerősítések által minden tanulónk a legjobbat hozza ki magából.

Gyermekedet első osztálytól akár érettségiig kísérjük, NAT-ra épülő, de alternatív szemléletű és értékelés rendszerrel működő iskolánkban, A Diákszempont, vagyis DSZP különleges, mert igazi közösség, ami a Diák-Szülő-Pedagógus egységére épít.

A jelentkezési határidő 2022. április 8.

Ha tetszik az iskola, ne habozz, jelentkezz minél hamarabb, ugyanis a április 8-a után beérkezett jelentkezések figyelembevételét nem tudjuk garantálni.

Jelentkezz most, és jövőre légy a közösségünk tagja!🤗

Jelentkezem az első osztály kiválasztási napjára!

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.