Nyári jelentkezés a 2023/24-es tanévre | Ismerd meg a Diákszempont Iskolát!

Szülői tájékoztató és iskolabejárás
Általános iskolás és középiskolás gyermekek szüleinek
2023. augusztus 22. kedd, 16:30

Hogyan választhatsz jó iskolát?

A megfelelő iskola kiválasztása akár gyermekünk egész életét is meghatározhatja, éppen ezért az összes lehetőséget érdemes jó alaposan megismerni, hogy tudatosan dönthessünk a megfelelő intézmény mellett. Ha úgy érzed, hogy jobb lenne, ha gyermeked az előző tanév után inkább másik iskolába járna és olyan iskolát keresel neki, ahol felszabadult lehet és sikerélményekkel gazdagodhat, akkor nálunk a legjobb helyen jársz! Gyere el hozzánk egy tájékoztatóra és ismerd meg a Diákszempont iskolát!

A Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium 8+4 éves képzési rendszere 12 éves lehetőséget kínál, és akár egészen az érettségiig kíséri diákjait. Támogató és inspiráló légkört biztosít, amelyben diák, szülő és pedagógus egy célért közösen dolgozik, és ahol a gyermek szempontja az elsődleges.

Jelen eseményünk olyan családoknak szól, akik szeptembertől iskolát szeretnének váltani, hogy gyermekük a 2023/24-es tanévet már másik intézményben kezdhesse, és nem volt lehetőségük korábbi programjainkon részt venni, de szeretnék megismerni a Diákszempontot.

Regisztrálj itt rendezvényünkre!

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

További események

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.