Mondjuk ki együtt! S01E01

Mondjuk ki együtt!

Meghallgatom: S01E01 – Iskolaválasztás, iskolaérettség

Nagy büszkeség, hogy a tegnapi napon TÉNYLEG elindult az iskolai podcastunk!
Az első epizód témája – az aktualitás miatt – az iskolaválasztás, iskolaérettség. Mit jelent az iskolaérettség fogalma? Miképp tudjuk gyermekünket „felkészíteni” az iskolára? Milyen szempontokat vegyünk figyelmbe akkor, amikor a gyermekünk számára ideális iskolát keressük? Ezeket a kérdéseket igyekszünk körbejárni ebben az epizódban. Meghívott vendégek: Rozsos Réka és Rozsos Rita, a Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium iskolapszichológusa és gyógypedagógusa. A mikrofonnál: Gelencsér Panni.
Fogadjátok szeretettel!

Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

Kapcsolódó hírek

Ideiglenes felvételi rangsor 2021/2022

Kedves Diákok és Szülők!A szóbeli meghallgatások befejeződtek. Tanulmányi területenként elkészültek az ideiglenesfelvételi rangsorok az általános iskolai eredmények, a központi

Egyeztetett felvételi jegyzék 2024

Kedves felvételiző Diákok! Intézményünk is megkapta az egyeztetett felvételi jegyzéket.A 2024/2025-ös tanévre felvett tanulók listáját alább tekinthetitek meg. Szívből

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.