Mondjuk ki együtt! S01E05

Mondjuk ki együtt!

Meghallgatom: S01E05 – A kreativitás fejlesztésének lehetőségei az iskolában

Miért fontos, hogy a kreativitás fejlesztésére ne csak a művészeti iskolák fektessenek hangsúlyt? Hogyan képes fejleszteni ezt az évről-évre népszerűbb skillt egy iskola? Miért jó, ha felnőttként is képesek vagyunk reatívnak lenni? Erről beszélgetek a mai alkalommal Páris Bori képzőművész kollégámmal, a Diákszempont művészeti vezetőjével. 



Év közben váltanál? Jelentkezz próbahétre

Amennyiben nem első, vagy kilencedik osztályba jönnél, és van az adott osztályban szabad helyünk mindenképpen egy próbahét során ismerjük meg egymást. Itt kölcsönösen meggyőződhetünk róla, hogy valóban megfelelő-e nektek a diákszempont szemlélete. A próbahétnek költség és kötelezettség mentes.

Kérdéseid lennének?

Tedd fel nekünk kérdéseidet, örömmel válaszolunk.

Kapcsolódó hírek

Mondjuk ki együtt! S01E04

Mondjuk ki együtt! Meghallgatom: S01E04 – Szabályalkotás az iskolában Mit szabályoz az iskola? Kik alkotják a szabályokat? Kell -e

Mondjuk ki együtt! S01E03

Mondjuk ki együtt! Meghallgatom: S01E03 – Miért kell a papír? Egyéni bánásmódot igénylő gyerekek az iskolában Milyen szülőkkel történő

A gyermekek önállóságát és látásmódját fejlesztjük

Nálunk minden gyerek aranyos, fontos és ügyes, függetlenül attól, hogy egy adott tantárgyból éppen milyen teljesítményt nyújt.